6. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske 

U srijedu, 8. svibnja 2024. u Čakovcu su održane 6. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske kojima su ove godine domaćin Odsjek Učiteljskog fakulteta u Čakovcu i Međimursko veleučilište. Sportske igre okupile su više od 200 studenata s fakulteta domaćina te s Fakulteta organizacije i informatike, Veleučilišta u Bjelovaru i Veleučilišta u Križevcima. 

Program se sastojao od natjecanja u muškoj, ženskoj i mješovitoj kategoriji u šest različitih sportova – mali nogomet, odbojka, košarka 3×3, badminton, stolni tenis i pikado. Studenti našeg Veleučilišta, u čijoj pratnji su bili asistenti Goran Mikec, mag. ing. agr. i Milan Suša, mag. ing. agr., osvojili su 3. mjesto u malom nogomet i 2. mjesto u pikadu.

Ovakva događanja povezuju mlade u akademskoj zajednici, ističu njihove talente, te promiču vrijednosti rekreativnog i natjecateljskog sporta.

Izvješće sastavio: Milan Suša, mag. ing. agr.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.