GREENCAJT FESTIVAL

Od 22.-24.05. 2024. u Paviljonu 13 Zagrebačkog velesajma održan je Greencajt festival pod motom “Don’t feed your monster”. Najveći regionalni festival održivosti okupio je brojne domaće i inozemne sudionike koji su u tri dana raspravljali o čak tridesetak raznih održivih tema kao što su: kako postići promjenu, prihvatiti kružnu ekonomiju kao nezaobilaznu, koja su ekološka rješenja i inovacije na hrvatskom i globalnom tržištu, ima li turizam šansu ako nije održiv, što kompanije, ali i država, misle o brojnim aktualnim trendovima održivog razvoja i slično.

Brojnoj publici pridružile su se dr.sc. Kristina Svržnjak i dr.sc. Sandra Kantar prateći predavanja i panele na temu održive poljoprivrede i hrane.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.