Održana radionica za studente završnih godina studija i panel rasprava o zadovoljstvu studijskim programom

 

U utorak 18. lipnja savjetnice Odsjeka za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje Katarina Posavec i Martina Majić Peršin održale su radionicu pod nazivom ''Sigurnim koracima do (prvog) zaposlenja'' za studente završnih godina prijediplomskog i diplomskog studija. Ova radionica održana je u okviru odlične suradnje HZZ-a Područnog ureda Križevci i Veleučilišta u Križevcima, a njezina svrha je bila što bolja priprema studenata za izlazak na tržište rada. Više o radionici možete pročitati na https://www.hzz.hr/novosti-po-zupaniji/radionica-sigurnim-koracima-do-prvog-zaposlenja-za-studente-veleucilista-u-krizevcima/.

Program je nastavljen kratkom zakuskom, nakon čega je uslijedila panel rasprava o zadovoljstvu studenata studijskim programom pri čijem su samom kraju. Studenti su odgovarali na pitanja u  grupama po studijskom programu i smjeru. Odgovore i komentare iznosili su predstavnici svake od grupa. Ovakva rasprava organizirana je po drugi put, a studenti su iskazali zadovoljstvo ovakvim načinom izjašnjavanja i mogućnošću iznošenja svojih stavova o studijskom programu, koje su iznosili vrlo otvoreno.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.