Posjet predstavnika Ekonomskog fakulteta Sveučilišta iz Kapošvara Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima

 

Dana 27. veljače u radnom posjetu Učilištu bili su predstavnici Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Kapošvaru, Mađarska, Dr Csonka Arnold, Tóth Katalin i Dr. Kovács Bernadett.

Tema radnog sastanka bila je prijava zajedničkog projekta u okviru INTERREG HU HR 2 poziva. Kroz ovaj projekt razvijali bi se zajednički studijski programi (Bsc. i Msc.) te tečaj cjeloživotnog učenja u području upravljanja lancima opskrbe hranom. Dogovoren je model suradnje, ciljne skupine i rokovi koji se odnose na aktivnosti vezane za razradu i prijavu projekta.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Učilišta na čelu s dekanicom dr.sc. Marijanom Ivanek Martinčić, prodekanica dr.sc. Tatjana Jelen, koordinatorica za međunarodnu suradnju dr.sc. Valentina Papić, koordinator za znanstvenu djelatnost dr.sc. Siniša Srečec, šefica Katedre za mendažment u poljoprivredi Dušanka Gajdić, univ.spec.oec. i dr.sc. Silvije Jerčinović.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.