Objavljen natječaj za smještaj

Natječaj za subvencionirano stanovanje otvoren je do 24. srpnja 2024. godine.
Cijeli tekst Natječaja i natječajnu dokumentaciju za akademsku godinu 2024./2025. preuzmite ovdje:

Dokumentacija 2024-2025

(sve u jednoj zipanoj mapi), osim Obrasca A i Izjave o članovima kućanstva (u nastavku Obrasca A) koji se kreiraju putem web forme na linku niže.

Molimo vas da pažljivo pročitate i proučite svu preuzetu dokumentaciju (pravilnike, obrasce, pojašnjenja, odgovore na najčešća pitanja) s obzirom da se mijenjao Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje.

Nakon toga obvezno kliknite na link za popunjavanje “Obrasca A” i popunite web formu.

Obrazac A:
Za popunjavanje obrasca A potrebno se prijaviti svojim elektroničkim identitetom (vlastitim AAI korisničkim računom – brucoši se prijavljuju s AAI korisničkim računom iz srednje škole) na adresi https://www.scvz.unizg.hr/prijava-aai.
Iznimno, ukoliko nemate AAI korisnički račun, obrazac A možete popuniti na adresi https://www.scvz.unizg.hr/prijava-noaai. Kod prve prijave kliknite na „Registracija“.

Nakon što popunite obrazac, obavezno ga ispišite, potpišite i pošaljite zajedno s ostalom dokumentacijom na adresu:

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
STUDENTSKI CENTAR U VARAŽDINU
(NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ)
Kralja Petra Krešimira IV. 42
42000 VARAŽDIN

Obavještavamo Vas da je Upravno vijeće donijelo Odluku o uplatnim cijenama smještaja za studente od 1. rujna 2024. godine.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.