20. međunarodni Simpozij o kvaliteti

 

Hrvatsko društvo menadžera kvalitete (HDMK) održalo je ove godine u Puli jubilarni 20. međunarodni Simpozij o kvaliteti pod naslovom Kvaliteta, jučer, danas sutra. Na simpoziju, koji je održan pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, sudjelovali su znanstvenici iz gotovo cijele Europe.

Na simpoziju je prezentirano 45 stručnih i znanstvenih radova iz područja upravljanja kvalitetom te su razmijenjena mnoga iskustva na plenarnim predavanjima i okruglim stolovima. Izdan je zbornik radova koji se referira u sekundarnoj publikaciji JEL – Journal of Economics Literature, EconLit, Pittsburg, USA CAB Abstracts and/or Global Health databases CiteFactor EOI: 10.11.222/hdmk.

Tradicionalno u zadnjih 10 godina, svog predstavnika na Simpoziju imalo je i naše Visoko gospodarsko učilište. Sa svojim radom sudjelovao je dr. sc. Krunoslav Škrlec, prof. v. š., pod naslovom Upravljanje rizicima u stambenom sektoru Koprivničko-križevačke županije.

 

dr.sc. Krunoslav Škrlec, prof.v.š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.