Predstavljanje Učilišta na 22. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Na sajamskom prostoru u Gudovcu održan je 22. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam (sajam poljoprivredne mehanizacije) i 4. Drvni svijet. Tijekom sajma organizirani su stručni skupovi, okrugli stol te brojne prezentacije.

Sajamski program:

  • velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije
  • proljetna sjetva - sjemenska roba, zaštitna sredstva, umjetna gnojiva
  • uređenje okućnica, voćnjaka i parkova - veliki izbor sadnica, cvijeća i alata
  • oprema i strojevi za šumarstvo i obradu drveta
  • prezentacije novih tehnologija u poljoprivredi i drvo-prerađivačkoj industriji
  • prezentacije rada raznih strojeva i alata
  • stručna predavanja i okrugli stolovi, razmjena znanja i iskustava
  • proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava
  • široka ugostiteljska ponuda

http://www.bj-sajam.hr/index.php/sajmovi/22proljetni_meunarodni_bjelovarski_sajam_i_4drvni_svijet/

Sudjelovao je rekordan broj izlagača na najvećem izložbenom prostoru do sada na kojem su se predstavili domaći, ali i izlagači iz desetak stranih država.
Svečanom otvorenju nazočili su ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Velimir Žunac, Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, saborski zastupnici te brojni drugi uvaženi gosti.
Na sajmu  je redovito prisutna i tvrtka iz Križevaca Poljocentar d.o.o., koja je dio svog sajamskog prostora ustupila našem Učilištu za prezentaciju studijskih programa i usluga.

 

U petak, 29.3.2019., Učilište su na sajmu predstavljali dr. sc. Marcela Andreata-Koren, Jurica Lukinić, student 2. godine usmjerenja Zootehnika te Karla Pavlak i Ivana Kušan, studentice 2. godine usmjerenja Menadžment u poljoprivredi.

K. Pavlak, I. Kušan i M. Andreata-Koren

 

J. Lukinić, K. Pavlak i I. Kušan

 

U subotu, 30.3.2019., na sajmu su bili: Marijana Vrbančić, mag. ing. agr. te Mario Lacković, student 3. godine usmjerenja Menadžment u poljoprivredi te Ivona Kostiha, studentica 2. godine usmjerenja Zootehnika.

 

     M. Lacković i M. Vrbančić                      I. Kostiha

 

U nedjelju, 31.3.2019. naše Učilište su na sajmu predstavljali dr. sc. Dražen Čuklić, Leonardo Pintić, student 1. godine studija, Lorena Pranjić, studentica 3. godine usmjerenja Menadžment u poljoprivredi i Hrvoje Hajduković, student 3. godine usmjerenja Bilinogojstvo.

 

Mario Celovec, završeni student VGUK, i D. Čuklić

 

Leonardo Pintić

     Leonardo Pintić               Hrvoje Hajduković i Lorena Pranjić

 

Prekrasni aranžman s povrćem izradila je dr. sc. Dijana Horvat.

 

Zahvaljujemo se gospodinu Vladi Maksiću, direktoru tvrtke Poljocentar d.o.o. (završenom studentu našeg Učilišta) na ustupanju dijela svog sajamskog prostora, kao i djelatnicima na pomoći i susretljivosti.

Izvor fotografija studenata i profesora: Marcela Andreata-Koren i Marijana Vrbančić.

U nastavku je nekoliko fotografija na sajmu izložene mehanizacije, a fotografije su preuzete s: https://bjelovar.info/aktualno/na-otvorenju-proljetnog-bjelovarskog-sajma-najavljeni-novi-natjecaji-za-poljoprivrednike/

 

Izvješće sastavila:

dr. sc. Marcela Andreata-Koren

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.