Grad Križevci, Udruga za tov i uzgoj junadi Baby Beef i Srednja škola Ivan Seljanec organizirali su 11. svibnja 2019. prvi križevački gastro fest.


Sama manifestacija održana je u dva dijela.
Prvi, stručni dio, održan je u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, gdje je predavanje održao dr.sc. Dejan Marenčić, koji je okupljenima govorio o utjecaju hranidbe na kvalitetu mesa junadi. Predavanja su još održali predsjednik Udruge Baby Beef Darko Celovec, koji je govorio o brendu hrvatske junetine Udruge Baby Beef i vrhunski kuhar David Skoko, koji je govorio o dozrijevanju i odležavanju mesa.


Drugi, gastronomski dio manifestacije, održan je u restoranu Vojarna, gdje su posjetitelji imali prilike degustirati jela od domaće hrvatske junetine, ali i vrhunska križevačka vina, craft piva i raznovrsne koktele.
Više o održanoj manifestaciji kroz slike i riječi možete pogledati na slijedećem linku.

 

Izvješće pripremio:
dr.sc. Dejan Marenčić

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.