Međunarodna ljetna škola “Sustainable Economic Growth” na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Kapošvaru

 

 

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Kapošvaru u periodu od 26.04. – 09.05.2019. održana je Međunarodna ljetna škola „Sustainable Economic Growth”. Ljetna škola je osmišljena kao dvotjedni akademski program koji povezuje preddiplomske i diplomske studente različitih nacionalnosti i akademske pozadine u jedinstvenom akademskom i kulturnom okruženju na interaktivan način.

Teme ljetne škole obuhvatila su područja alternativnih ekonomija, ruralne održivosti, izvrsnost u vođenju i upravljanju, marketinga hrane, održivog turizma, održivosti pametnih gradova, inovativnih ekosustava, upravljanja otpadom, itd.

Kao pozvani predavač u okviru Međunarodne ljetne škole na temu marketinga hrane sudjelovao je i dr.sc. Silvije Jerčinović koji je sudjelovao u realizaciji radionica za studente iz Mađarske, Meksika, Kirgistana i Turske.

 

Izvješće pripremio:
dr.sc. Silvije Jerčinović

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.