Visoko gospodarsko učilište u Križevcima pobjednik na 3. Sportskim igrama studenata sjeverozapadne Hrvatske

 

U Križevcima su 10. 05. 2019. održane 3. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske na kojima su sudjelovali studenti Veleučilišta u Bjelovaru, Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Učiteljskog fakulteta u Čakovcu, Geotehničkog fakulteta Varaždin, Sveučilišta Sjever i, kao domaćini, studenti Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima.
Studenti su se natjecali u nogometu, uličnoj košarci, odbojci, badmintonu, stolnom tenisu i šahu, a tu su još bile i zabavne igre poput pikada, povlačenja užeta i belota.
U ukupnom poretku Učiteljski fakultet u Čakovcu je zauzeo 3. mjesto, Međimursko veleučilište 2. mjesto, a 1. mjesto pripalo je Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima.

Sportski događaj je također privukao i pozornost medija:
Studentski centar Varaždin
ePodravina
Radio Križevci

 

 

Domagoj Bunta
Predsjednik Studentskog zbora VGUK

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.