Obavijest Studentskog centra

Dragi studenti,
pozivamo vas da se učlanite u podružnicu Studentskog centra Varaždin u Križevcima (ul. I. Z. Dijankovečkog 12 - prizemlje Gradske uprave), kako biste tijekom studija ostvarili brojne pogodnosti: pravo na rad posredstvom Student-servisa na području cijele RH, pravo na subvencije u privatnom smještaju, pravo na bespovratne financijske potpore za projekte i dr.
Pogodnosti rada posredstvom Student-servisa:
•    mogućnost za brzu i dobru zaradu,
•    stjecanje radnog iskustva tijekom studija,
•    garantirana isplata zarada za sve studente kojima je Student-servis pronašao posao.
Sve što vam je potrebno za učlanjenje u Student-servis možete pronaći na mrežnim stranicama našeg SC-a: www.scvz.unizg.hr, na kojima se nalazi i web-servis za pretraživanje aktualnih poslova, preglednik ugovora i zarada te brojne druge korisne informacije za studente (o smještaju, prehrani, popustima i dr.).
Radno vrijeme Podružnice Križevci je srijedom od 10:00 do 14:00 sati - ostalim radnim danima možete nas kontaktirati na tel. br.: 048/626-820 ili na br. mob.: 091/2626-820 (od 7:00 do 15:00 sati).

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.