BIOTEHNIJADA 2019. - POREČ

 

Studenti našeg Učilišta sudjelovali su na međunarodnom sportsko-edukacijskom susretu Biotehnijada 2019. koja je održana u Poreču od 22. do 26. svibnja u resortu "Lanterna", a organizatori su bili Agronomski fakultet u Zagrebu i Šumarski fakultet u Zagrebu. Nastupili su predstavnici fakulteta i visokih škola, što iz Zagreba, Križevaca, Osijeka, Ljubljane, Tuzle, Bihaća i Novog Sada.
Naši studenti su se natjecali u sljedećim sportovima:

  • Nogomet, košarka i rukomet - muški
  • Odbojka - žene
  • Šah i stolni tenis - mješovito.

Ostvareni rezultati:
U šahu je naša mješovita ekipa zauzela visoko 2. mjesto, s istim brojem bodova s pobjedničkom ekipom Agronomskog fakulteta iz Zagreba.
U nogometu dečki su zauzeli 3. mjesto,
U košarci – 3. mjesto u iznimno jakoj konkurenciji.
U kvizu znanja naš tim je zauzeo 5. mjesto sa 28 bodova od mogućih 40.
Uz to, održane su još i zabavne igre gdje smo zauzeli 2. mjesto u pikadu.
U ukupnom poretku VGUK je zauzeo 4. mjesto.

Predsjednik Studentskog zbora VGUK
Domagoj Bunta

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.