Erasmsusovci u Sloveniji (2017.)

 

Velik pozdrav iz Slovenije. Smjestili smo se u studentskom domu Quadro (neposredna blizina centra Maribora). Kolege Višak, Težak i ja smo u plasteniku i stakleniku, bavimo se presadnicama eko povrća i konvencionalnih, te cvijećem. Kolegica Burina radi na svinjogojskoj farmi, te se tamo bavi održavanjem higijene te hranidbom svinja.

Radna atmosfera je i više nego dobra, kolege su nas dobro prihvatili, pomažu nam te od njih stječemo nova znanja i iskustva.  Kod obilaska FKBV-a upoznali smo kolegu erasmusovca iz Bosne, a u domu smo upoznali kolege studente iz Turske, Alžira, Francuske pa čak i iz daleke Kine.

U slobodno vrijeme upoznajemo grad i nove ljude. Ugodno smo iznenađeni studentskom prehranom što je daleko kvalitetnije nego kod nas.

 

Ivica Težak, Ružica Višak, Kristina Burina i Tanja Pilek

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.