Nastavnici Učilišta u Rumunjskoj na programu mobilnosti Erasmus + (2017.)


Nastavnici Učilišta Vedran Nervo, Marijana Vrbančić i Valentina Papić Bogadi boravili su od 3. – 7. travnja 2017. u Francuskoj i Mađarskoj u sklopu programa mobilnosti Erasmus+.

Vedran Nervo i Marijana Vrbančić su u Lyonu boravili u svrhu stručnog usavršavanja na institute  VetAgro SUP, Institut d'enseignement supérieur et de recherche en alimentation, santé animale, sciences agronomiques et de l'environnement, gdje su posjetili kliniku za male životinje (psi, mačke, kunići,...), kliniku za preživače (prisustvo na operaciji goveda), kliniku za konje (test šepavosti konja, uklanjanje tumora na nozi magarca) i privatnu farmu mliječnih koza (obilazak farme, obilazak sirane i degustacija kozjih pljesnivih sireva), a bili su prisutni i na predavanjima iz modula “Uzgoj svinja”.

Valentina Papić Bogadi je tijekom boravka na Sveučilištu u Kapošvaru održala predavanja iz engleskog jezika za studente diplomskih i poslijediplomskih studija iz područja poljoprivrede, konjogojstva i konjičkog sporta.

Nastavnici su u sklopu sudjelovanja u programu mobilnosti predstavili Učilište i mogućnosti koje ono nudi inozemnim studentima i nastavnicima, proširili su mrežu kontakata i ojačali suradnju inozemnih ustanova s Učilištem.  Također su proširili svoja znanja, kompetencije i vještine relevantne za rad sa studentima, te znanstveni i stručni rad na Učilištu.

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.