Erasmus+: izvješće sa Sveučilišta Geisenheim

 

Nastavnica Učilišta Valentina Papić Bogadi boravila je od 6. do 10. svibnja 2019. godine na Sveučilištu Geisenheim u Njemačkoj u sklopu programa mobilnosti Erasmus + u svrhu usavršavanja i održavanja nastave. Valentina Papić Bogadi je tijekom boravka na Sveučilištu Geisenheim održala predavanja iz engleskog jezika za studente diplomskih i poslijediplomskih studija „International Wine Business“ iz područja proizvodnje i prodaje vina .

U sklopu sudjelovanja u programu mobilnosti Valentina Papić Bogadi je predstavila Učilište i mogućnosti koje ono nudi inozemnim studentima i nastavnicima, proširila mrežu kontakata, što će se pozitivno odraziti na suradnju inozemnih ustanova s Učilištem. Boravak na inozemnom učilištu pozitivno je utjecao na usvajanje novih znanja, kompetencija i vještina relevantnih za rad sa studentima, te znanstveni i stručni rad na Učilištu.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.