Poštovani studenti,

s obzirom na postojeću situaciju (nadamo se da neće dugo trajati) moramo organizirati održavanje ispita on-line. Shodno tome šaljem postupak kako pristupiti ispitu.

1. Ispit će se održavati preko sustava za e-učenje MERLIN.

2. Da bi mogli bilo što napraviti prvo se morate prijaviti u sustav svojim identitetima koje ste dobili od našeg informatičara.

3. Nakon toga, se morate samostalno upisati na predmet iz kojeg želite pisati ispit.

Kad ste upisani, možemo preko sustava komunicirati te održavati ispit. Svaki ispit će biti u svoj dan i u točno vrijeme koje ću oglasiti na stranicama VGUK te u sutavu MERLIN.

Ispit će se sastojati od dva dijela: pismeni i usmeni.

Pismeni ispit bit će preko navedenog sustava, a usmeni preko Microsoft Teams-a, odnosno Office-a 365 na koji se isto tako morate prijaviti barem jednom kako bih Vas mogao dodati u grupu za usmeni ispit, no to možemo komunicirati nakon položenog pismenog ispita.

Za sva pitanja možete se obratiti ili e-mailom ili preko e-sustava MERLIN kada se upišete.

Srdačno uz želju da se što prije vidimo na našem dragom učilištu....

Dr. sc. Krunoslav Škrlec, prof. v. š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.