Poštovani, ispit za predmet koji želite rješavati prijavljujete za objavljeni rok u ISV-u sustavu, ukoliko se radi o dijelovima ispita npr. Fiziologija probave, prijavlujete se preko E-mail-a za studente Menadžmenta u poljoprivredi, odnosno za studente Zootehnike isto tako ako polažu samo Anatomiju ili samo Fiziologiju, kompletni ispit prijavljuje se preko ISV-u sustava (Veterinarstvo, Pčelarstvo i medonosno bilje na stručnom studiju te Odabrana poglavlja iz animalne fiziologije i toksikologije, Utvrđivanje kvalitete, biodinamika animalnih proizvoda na specijalističkom studiju). Kolokviji, ako ima prijava, prijavljuje se također preko E-maila nastavnice. Sve prijave molim odraditi 3 dana prije odabranog ispitnog roka radi pripreme materijala za ispit! Ispite i kolokvije ćete rješavati preko Merlin sustava, morate imati ulazne šifre!

Ukoliko ih nemate ili ste ih zagubili javite se kolegi Mađarić Andreasu da Vam ih dodijeli!

Prijavite se u sustav par dana prije roka ispita, da isprobate da Vas sustav Merlin prepoznaje, ako ne da možete zatražiti pomoć nanovo od kolege Mađarića!

Testovi i kolokviji će se rješavati kroz Merlin sustav na način da Vam na dan ispitnog roka, 5 min. prije održavanja ispita dodijelim šifru ulaza u test, stoga ćete mi kod prijave za određeni ispitni rok morati svi putem moje E-mail adrese dostaviti svoje E-mail adrese navedenih, 3 dana prije ispitnog roka, da Vam mogu dostaviti navedenu šifru ulaza na test ili kolokvij!

ISPITNI ROK 28. TRAVNJA 2020. ODRŽAT ĆE SE U VREMENU OD 11 h do 12 h za studente čiji testovi imaju 20 i više pitanja, a za studente koji imaju 14 i manje (dijelovi ispita ili kolokviji) na raspolaganju će imati 30 minuta, odnosno ispit će trajati od 11 h do 11,30 h. Vodite računa da se na navedeno vrijeme ulogirate jer ranije i kasnije od navedenog vremena nećete moći ući u sustav (znači najbolje u 11 h)!

Želim Vam sreću na ispitnom roku i dobre rezultate kao što su ih pokazali i studenti Zootehnike iz predmeta Veterinarstvo, dr. sc. Tatjana Tušek.

P.S. Za sva dodatna objašnjenja možete se obratiti predmetnoj nastavnici preko E-mail adrese: ttusek@vguk.hr

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.