„Na daljinu“ održana prva obrana stručne prakse

 

Od 16. ožujka 2020. na Učilištu se nastava odvija na daljinu. Sredinom travnja počelo je i održavanje kolokvija i ispita na daljinu, studenti prijavljuju teme za završne i diplomske radove, sve ide na daljinu!

Održana je i prva obrana stručne prakse na ovaj način.

U petak, 24. ožujka, obranu stručne prakse putem skype imala je studentica specijalističkog diplomskog stručnog studija Poljoprivreda, usmjerenja Održiva i ekološka poljoprivreda, Tena Gašparić, bac. ing agr.

Tema izvješća s prakse bila je Analiza "manifestacije" Dani voća u Koprivničko - križevačkoj županiji u 2018. godini s naglaskom na udio pojedinog sustava proizvodnje voća (ekološki, integrirani, konvencionalni) u ukupnoj količini proizvedenog voća u županiji. Praksa je obavljena u Upravnom odjelu za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko - križevačke županije.

Studentica Tena Gašparić jasno i sažeto je predstavila svoju stručnu praksu i uspješno odgovarala na pitanja članova Povjerenstva za obranu prakse (dr. sc. Marcela Andreata-Koren, voditeljica prakse; dr. sc. Kristina Svržnjak, mentorica u Učilištu i Dragutin Kamenjak, dipl. ing,, član).

Bio je ovo još jedan lijepi dan, iako izvan Učilišta, na Učilištu.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.