Poštovani, ispit za predmet koji želite rješavati prijavljujete za objavljeni rok u ISV-u sustavu, ukoliko se radi o dijelovima ispita npr. Fiziologija probave, prijavlujete se preko E-mail-a za studente Menadžmenta u poljoprivredi, odnosno za studente Zootehnike isto tako ako polažu samo Anatomiju ili samo Fiziologiju, kompletni ispit prijavljuje se preko ISV-u sustava (Veterinarstvo, Pčelarstvo i medonosno bilje na stručnom studiju te Odabrana poglavlja iz animalne fiziologije i toksikologije, Utvrđivanje kvalitete, biodinamika animalnih proizvoda na specijalističkom studiju). Kolokviji, ako ima prijava, prijavljuje se također preko E-maila nastavnice. Sve prijave molim odraditi 3 dana prije odabranog ispitnog roka radi pripreme materijala za ispit! Ispite i kolokvije ćete rješavati preko Merlin sustava, morate imati ulazne šifre!

Ukoliko ih nemate ili ste ih zagubili javite se kolegi Mađarić Andreasu da Vam ih dodijeli!

Sve koji ste mi se javili na ispitni rok, osobno sam upisala u Merlin sustav, znači Vi ulazite u predmet na koji ste se prijavili za polaganje ispita, a šifra koju ću Vam dostaviti 5 minuta prije početka ispita na Vašu E-mail adresu služit će Vam za ulazak u test!

Prijavite se u sustav par dana prije roka ispita, da isprobate da li Vas sustav Merlin prepoznaje, ako ne, da možete zatražiti pomoć nanovo od kolege Mađarića!

Testovi i kolokviji će se rješavati kroz Merlin sustav na način da Vam na dan ispitnog roka, 5 min. prije održavanja ispita dodijelim šifru ulaza u test, stoga ćete mi kod prijave za određeni ispitni rok morati svi putem moje E-mail adrese dostaviti svoje E-mail adrese navedenih,  dan prije ispitnog roka, da Vam mogu dostaviti navedenu šifru ulaza na test ili kolokvij!

ISPITNI ROK 26. SVIBNJA 2020. ODRŽAT ĆE SE U VREMENU OD 13,15 h do 14,15 h za studente čiji testovi imaju 20  pitanja imat će na raspolaganju 40 minuta, ako test ima 14 pitanja tada na raspolaganju će imati 28 minuta, odnosno pristup ispitu će biti unutar vremena od 13,15 h do 14,15 h, ali realno vrijeme za rješavanje testa biti će ovisno o broju pitanja puta 2 minute. Vodite računa da se na navedeno vrijeme ulogirate jer ranije i kasnije od navedenog vremena nećete moći ući u sustav (znači najbolje u 13,15 h)!

Želim Vam sreću na ispitnom roku i dobre rezultate kao što su ih pokazali i studenti Zootehnike iz predmeta Veterinarstvo, dr. sc. Tatjana Tušek.

P.S. Za sva dodatna objašnjenja možete se obratiti predmetnoj nastavnici preko E-mail adrese: ttusek@vguk.hr

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.