Dana 17.06.2020. predstavnici Vimal Akademije (https://vimal.hr/) mr.sc. Marko Jurakić i mr.sc. Hrvoje Hudoletnjak došli su u radni posjet Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima.

Na radnom sastanku na kojem su sudjelovali dr.sc. Marijana-Ivanek-Martinčić, dr.sc. Silvije Jerčinović i dr.sc. Sandra Kantar uvaženi gosti prezentirali su tijek organizacije međunarodne konferencije za razvoj ruralnog turizma 2020 pod nazivom „Sa sela na selo“ (https://vimal.hr/konferencija/) kojoj je Visoko gospodarsko učilište u Križevcima jedan od organizatora. Također, na sastanku su raspravljani i ostali modeli suradnje između dviju prijateljskih institucija.

Nakon sastanka, gosti su u okviru kolegija „Ruralni turizam“ održali  predavanje o aktivnostima Vimal Akademije – međunarodnom centru za razvoj ljudskih potencijala, programima cjeloživotnog obrazovanja te potencijalima razvoja turizma na području LAG-a Moslavina. Studenti su izložili vlastita razmišljanja o navedenim temama, postavljali pitanja i aktivno sudjelovali u raspravi.

Radni posjet završio je u ugodnom raspoloženju i s konkretnim prijedlozima za nastavak suradnje.

                                                                                                                              Izvješće pripremila:

                                                                                                                              Dr.sc. Sandra Kantar, prof.v.š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.