Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Milislava Demerca 1
48260 Križevci
www.vguk.hr

 

 

POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U SKLOPU PROJEKTA U PODMJERI 10.2 „Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi“

                                                  

Predmet nabave: rashladne komore

Tehničke karakteristike i Troškovnik su dostupni za preuzimanje ispod.

Dostava i montaža u prostoru Učilišta treba biti uključena u cijenu.

PDV treba biti uključen u cijenu i iskazan na ponudi.

U slučaju da se na natječaj javljaju ponuditelji iz inozemstva, tada u cijenu trebaju biti uključeni troškovi eventualnih trošarina, carinski troškovi i ostale možebitne naknade.

Na natječaj se mogu javiti dobavljači koji udovoljavaju uvjetima u skladu s Hrvatskim zakonom o javnoj nabavi. Ponuda se dostavlja putem AGRONET sustava.

Kontakt za pitanja i dodatne informacije: dr.sc. Valentina Papić Bogadi, koordinator za međunarodnu suradnju, vpapic@vguk.hr

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.