Sudjelovanje na XII. Konferenciji studenata agronomije u Čačku

 

U organizaciji Agronomskog fakulteta u Čačku (http://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/) od 18. do 20. kolovoza 2021. godine održana je XII. Konferencija studenata agronomije na kojoj su studenti sa visokoškolskih institucija iz 8 europskih zemalja predstavili radove koje su za ovu priliku pripremili sa svojim mentorima. Na konferenciji su studentski radovi podijeljeni u 3 sekcije ovisno o razini studija (preddiplomski, diplomski, doktorski), a studenti su svoje radove prezentirali pred komisijom.

Učilište je na konferenciji u Čačku predstavio student Martin Topljak sa svojim radom na engleskom jeziku „Service learning and student activity based on events and student projects in 2020 and 2021“ koji je izradio uz mentorstvo dr. sc. Sandre Kantar, koja je osim ove uloge bila i član komisije za radove iz sekcije diplomskih studija.

Sudjelovanjem na konferenciji iskazana je tendencija za nastavkom dugogodišnje suradnje između srodnih visokoškolskih institucija iz Križevaca i Čačka, a Učilište je ponovno predstavljeno kao vrijedna institucija sa zavidnom dugogodišnjom tradicijom te modernim područjima istraživanja. Svoj doprinos ovom događaju student Martin Topljak dao je i kroz kratki intervju regionalnoj televiziji Telemark.

Ekipa sa VGUK spojila je ugodno s korisnim te prilikom odlaska na konferenciju posjetila Beograd te njegove znamenitosti.

Isječak iz vijesti televizije Telemark: https://www.youtube.com/watch?v=zs7UJAES3Gg

Slike u nastavku.

 

 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.