Događanja

Projekt Pop-up ruralni hubovi u Varaždinu

Projekt Pop-up ruralni hubovi u Varaždinu

Dana 24. siječnja 2020. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu organiziran je sastanak partnerskog konzorcija projekta POP-UP Ruralni društveno inovativni hubovi i radionica Zajednica prakse namijenjena studentima.

Mljekarska znanost i praksa na Učilištu

Mljekarska znanost i praksa na Učilištu

Na Učilištu je 11. prosinca 2019. održan stručni skup Hrvatske mljekarske udruge (HMU) i dodjela godišnjih nagrada Mljekarskog lista. Suorganizator skupa bilo je naše Učilište, a pokrovitelj skupa Koprivničko-križevačka županija.

Terenska nastava od Križevaca do Paga i natrag

Terenska nastava od Križevaca do Paga i natrag

Redoviti studenti četvrtog semestra, usmjerenja Zootehnika i Menadžment u poljoprivredi, 31. svibnja i 1. lipnja 2019. bili su na terenskoj nastavi iz predmeta Ovčarstvo i kozarstvo, Govedarstvo, Mljekarstvo i sirarstvo te Krmno bilje i travnjaštvo.

VGUK na 23. Danima travnjaka KKŽ

VGUK na 23. Danima travnjaka KKŽ

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima redoviti je sudionik manifestacije Dana travnjaka Koprivničko-križevačke županije, od sudjelovanja u predavanjima do prezentiranja studijskih programa. Tako je bilo i ove godine.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.