Novosti

Učilištu odobren novi Erasmus+ projekt za 2020.

Učilištu odobren novi Erasmus+ projekt za 2020.

Agencija za mobilnost i programe EU obavijestila nas je o odobrenju novog Erasmus+ projekta (Ključna aktivnost 1 za područje visokog obrazovanja za projekte mobilnosti unutar programskih zemalja KA103, broj 2020-1-HR01-KA103-077199).

Na Učilište stigle junice

Na Učilište stigle junice

U stočarski praktikum na Ratarni Učilišta jučer su stigle rasplodne junice pasmine mesnog simentalca (Simental Fleish).

Uzgoj kopuniziranih pjetlića na VGUK

Uzgoj kopuniziranih pjetlića na VGUK

U sklopu projekta praćenja proizvodnosti križevačke kukmaste kokoši koji se provodi u Peradarskom praktikumu Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima provedeno je kopuniziranje pjetlića kako bi se utvrdila uspješnost proizvodnje mesa.

Obavijest studentima: VGUK email

Obavijest studentima: VGUK email

Poštovane studentice i studenti, s obzirom da vas velik broj još uvijek ne koristi službeni mail Učilišta, ovim putem vas obavještavamo da ste u komunikaciji s bilo kime sa Učilišta dužni koristiti isključivo VGUK email.

Tko je ove godine postavio pokus s makom na Učilištu?

Tko je ove godine postavio pokus s makom na Učilištu?

Dragi studenti, mak je posijan. Hoće li niknuti i izrasti, dati prekrasne cvjetove i tobolce pune sjemena? Odgovor ćemo dobiti uskoro. Nadajmo se da će izgledati kao onaj cvjetajući na naslovnoj fotografiji, a to je mak kojeg ste vi uzgojili!

Obavijest Studentskog centra!

Obavijest Studentskog centra!

Slijedom donešenih odluka nadležnih tijela i ravnateljstva Studentskog centra Varaždin o suzbijanju širenja pandemije koronavirusa, obavještavamo vas da PODRUŽNICA KRIŽEVCI DO DALJNJEGA NEĆE BITI OTVORENA

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.