Novosti

Započeo je novi Erasmus +  projekt (KA107)

Započeo je novi Erasmus + projekt (KA107)

U Učilištu je započeo još jedan Erasmus+ projekt koji je prihvatila i odobrila Agencija za mobilnost i programme EU. Naš se projekt vodi pod brojem 2019-1-HR01-KA107-060718, a dodijeljena mu je financijska potpora u iznosu od 75.600,00 EUR kojom će s

Kako smo obilježili Dan Erasmusa

Kako smo obilježili Dan Erasmusa

Pod motom “Inspiriraj se i pokreni” naše je Učilište u četvrtak, 10. listopada 2019. obilježilo Dan Erasmusa, pridruživši se tako internacionalnom obilježavanju Dana Erasmusa (Erasmus Days), godišnjoj proslavi programa Erasmus+

OPG-ovi završenih studenata VGUK najbolji u Hrvatskoj!

OPG-ovi završenih studenata VGUK najbolji u Hrvatskoj!

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Večernjim listom i Hrvatskom radio televizijom, šestu godinu za redom provodi projekt „Zlata vrijedan“ kojim se promovira hrvatska poljoprivredna proizvodnja kroz uspješne priče naših poljoprivrednika.

BRUCOŠI U BERBI JABUKA

BRUCOŠI U BERBI JABUKA

U utorak, 01. listopada 2019. nova generacija studenata Učilišta bila je u berbi jabuka u sortnom voćnjaku na Ratarni.

PRIJAM ZA BRUCOŠE

PRIJAM ZA BRUCOŠE

U ponedjeljak 30. rujna 2019. organiziran je prijam za novu generaciju redovitih studenata prve godine preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.