Novosti

Erasmus+: izvješće sa Sveučilišta Geisenheim

Erasmus+: izvješće sa Sveučilišta Geisenheim

Nastavnica Učilišta Valentina Papić Bogadi boravila je od 6. do 10. svibnja 2019. godine na Sveučilištu Geisenheim u Njemačkoj u sklopu programa mobilnosti Erasmus + u svrhu usavršavanja i održavanja nastave

Terenska nastava od Križevaca do Paga i natrag

Terenska nastava od Križevaca do Paga i natrag

Redoviti studenti četvrtog semestra, usmjerenja Zootehnika i Menadžment u poljoprivredi, 31. svibnja i 1. lipnja 2019. bili su na terenskoj nastavi iz predmeta Ovčarstvo i kozarstvo, Govedarstvo, Mljekarstvo i sirarstvo te Krmno bilje i travnjaštvo.

VGUK na 23. Danima travnjaka KKŽ

VGUK na 23. Danima travnjaka KKŽ

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima redoviti je sudionik manifestacije Dana travnjaka Koprivničko-križevačke županije, od sudjelovanja u predavanjima do prezentiranja studijskih programa. Tako je bilo i ove godine.

Prvi križevački gastro fest

Prvi križevački gastro fest

Grad Križevci, Udruga za tov i uzgoj junadi Baby Beef i Srednja škola Ivan Seljanec organizirali su 11. svibnja 2019. prvi križevački gastro fest.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.