OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE ZA IZVANREDNE STUDENTE 2020./21.

 

Poštovani kolege,

nastava će se u drugom i četvrtom semestru održavati od 14. lipnja do 10. srpnja 2021. prema priloženom rasporedu!

SVA NASTAVA ĆE SE U PRVOM I ČETVRTOM TJEDNU ODRŽAVATI KONTAKTNO - U UČILIŠTU (prema odluci predmetnih nastavnika održat će se dio predavanja, a dio vježbe), A U DRUGOM I TREĆEM tjednu nastava će biti on-line. 

U prvom će se tjednu održati sva konzultativna nastava kontaktno na izbornim predmetima, svakako se javite predmetnim nastavnicima u njihovom kabinetu u terminima prema rasporedu.

 

Obavezno je pridržavanje važećih mjera za Covid19 (nošenje maski, držanje razmaka, dezinfekcija ruku... )

Za mogućnost nesmetanog prisustvovanja on-line nastavi obavezni ste osigurati poslužitelj s kamerom i mikrofonom. Pripremite i instalirajte sve potrebno na vrijeme, a u slučaju potrebe slobodno se obratite našem informatičkom referentu. Osigurajte si pristup platformama Merlin, Teams, Skype, .... i provjerite radi li vam e-mail na vguk domeni i aai,

SRETNO!

     

Prodekanica, dr.sc.Tatjana Jelen

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.